promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabo teljesen kiakadt az új járványügyi intézkedések miatt
Borítókép:  Pumped Gabo offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gabo a szórakozóhelyek bezárását még el tudta viselni, de a konditermekét már nem.  

Ahogyan a szakértők megjósolták – bár a kormány is megígérte – a járványügyi intézkedésekben követni fogjuk Ausztriát, szóval számítani lehetett, hogy hamarosan jönnek a keményebb szigorítások. Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn délelőtt be is jelentette a hosszú listát, hogy mik ezek.

A szigorítások többsége gyakorlatilag szinte mindenkinek érinti a mindennapi életét. Pumbed Gabo persze arra a pontra kapta fel a fejét, hogy a szabadidős létesítményeket (állatkert, múzeum, fitneszterem) zárva kell tartani.

Azon már túltette magát, hogy a szórakozóhelyek bezártak, és nincsen hol bulizni, de az edzéseket nagyon nehezen tudja kihagyni az életéből.

„Talán nem a legbölcsebb ebben a helyzetben a kormányintézkedéssel, a közvéleménnyel vitába szállni, ezért nem is teszem, nem írom le mit gondolok erről az egészről. Legutóbb bezártak a szórakozóhelyek, rendben, fájt a szívem, de mondtam, legalább lesz energia edzeni, a fontosabb dolgokra, a prioritásra fókuszálni. De a konditermek? Nem a mellezésről, nem a 45ös bicepszről van szó, ezzel oda a mentális és a fizikális egészség!!!! Ebben fogunk kidőlni nem a vírusban!! Mit csináljak, menjek ki futni az 5fokba ? Tavasszal mi volt? Itthoni baráti összejövetelek ivás, ... züllés, időszakos mental breakdown. Ebből tanultam. Ez nem hiányzik újra. Haladni akarok, nem félni, leépülni”

- írta Instagramon Gabo, aki személyes támadásnak veszi ezt az egészet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás