Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pumped Gabo teljesen kiakadt az új járványügyi intézkedések miatt

Pumped Gabo teljesen kiakadt az új járványügyi intézkedések miatt

Színes

Pumped Gabo teljesen kiakadt az új járványügyi intézkedések miatt

Színes

BTP 12:12

Gabo a szórakozóhelyek bezárását még el tudta viselni, de a konditermekét már nem.  

Ahogyan a szakértők megjósolták – bár a kormány is megígérte – a járványügyi intézkedésekben követni fogjuk Ausztriát, szóval számítani lehetett, hogy hamarosan jönnek a keményebb szigorítások. Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn délelőtt be is jelentette a hosszú listát, hogy mik ezek.

A szigorítások többsége gyakorlatilag szinte mindenkinek érinti a mindennapi életét. Pumbed Gabo persze arra a pontra kapta fel a fejét, hogy a szabadidős létesítményeket (állatkert, múzeum, fitneszterem) zárva kell tartani.

Azon már túltette magát, hogy a szórakozóhelyek bezártak, és nincsen hol bulizni, de az edzéseket nagyon nehezen tudja kihagyni az életéből.

„Talán nem a legbölcsebb ebben a helyzetben a kormányintézkedéssel, a közvéleménnyel vitába szállni, ezért nem is teszem, nem írom le mit gondolok erről az egészről. Legutóbb bezártak a szórakozóhelyek, rendben, fájt a szívem, de mondtam, legalább lesz energia edzeni, a fontosabb dolgokra, a prioritásra fókuszálni. De a konditermek? Nem a mellezésről, nem a 45ös bicepszről van szó, ezzel oda a mentális és a fizikális egészség!!!! Ebben fogunk kidőlni nem a vírusban!! Mit csináljak, menjek ki futni az 5fokba ? Tavasszal mi volt? Itthoni baráti összejövetelek ivás, ... züllés, időszakos mental breakdown. Ebből tanultam. Ez nem hiányzik újra. Haladni akarok, nem félni, leépülni”

- írta Instagramon Gabo, aki személyes támadásnak veszi ezt az egészet.

Borítókép: Pumped Gabo offical