Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Polgár Tünde bakancslistáján a repülőn szexelés is szerepel – videó

Polgár Tünde bakancslistáján a repülőn szexelés is szerepel – videó

Színes

Polgár Tünde bakancslistáján a repülőn szexelés is szerepel – videó

Színes

Baranyecz János 16:46

A Brékingben kiderült, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Polgár Tünde hiába vágyik rá, sajnos még nem sikerült repülőn szeretkeznie, viszont Fésűs Nelly már átélte ezt az élményt.

Elég pikáns téma került szóba a Life TV Bréking című műsorában, ugyanis arról beszéltek, hogy ki, milyen extrém helyen szexelt már. Az egyik műsorvezető, Holdampf Linda kifejezetten nagy erőkkel próbálta kiszedni a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Polgár Tünde intim válaszát – ekkor derült fény a híresség egy eddig féltve őrzött titkára.

Polgár Tünde megosztotta a közönséggel, hogy ilyen szempontból leginkább arra vágyik, hogy egy repülőgép mosdójában szerelmeskedjen, de ez sajnos eddig még nem jött össze neki, pedig még a bakancslistájára is felvette a nem hétköznapi élményt.

Fesűs Nelly rögtön jelezte, hogy ő ezt az elemet már egy ideje kipipálta a saját listájáról, mivel egy tengerentúli, jó hosszú repülőút alkalmával megejtette az aktust úgy, hogy a gyanú elkerülése miatt nem egyszerre érkeztek a mellékhelyiségbe a párjával. Viszont Holdampf Lindának csak félig jött össze a dolog, ugyanis ő csupán egy mosdóig jutott, de a légijármű neki is kimaradt.

Itt hallható Polgár Tünde vallomása:

Itt pedig megtekinthető, ahogy Fésűs Nelly meséli el az élményét:

Borítókép: Polgár Tünde / youtube.com/LifeTV (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria