Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Galambos Lajcsi napok óta kórházban van, talán műteni kell

Galambos Lajcsi napok óta kórházban van, talán műteni kell

Színes

Galambos Lajcsi napok óta kórházban van, talán műteni kell

Színes

Helmeczi Benjamin 13:33

Pokoli fájdalmak miatt került kórházba Galambos Lajos, aki emiatt nem tudott elmenni a bírósági tárgyalására. A trombitaművészt azóta is bent tartják, és nem kizárt, hogy műteni is kell.

Galambos Lajos pokoli fájdalmak miatt ment be néhány napja a sürgősségire, és azóta bent tartják őt a kórházban. Lajcsi emiatt nem tudott elmenni büntetőperének újabb tárgyalási napjára, amiről, mint kiderült, a bíró, valamint a trombitaművész ügyvédje és a harmadrendű vádlott védője betegsége miatt elnapoltak.

Lajcsi a Blikknek beszélt arról, hogy mit találtak nála az orvosok.

„Eszem ágában sem volt hiányozni a tárgyalásról, de csütörtök óta pokoli fájdalmaim vannak, azonnal be kellett mennem a kórházba. Hamar kiderült, gyulladásos vesegörcsöm volt, azóta is kórházban vagyok. A vezető orvos nemrég arról tájékoztatott, nem kizárt a műtéti beavatkozás, úgyhogy pár napig még itt kell maradnom” 

A trombitaművész nagyon nehéz napokon van túl, de örül annak, hogy legalább az ő koronavírus-tesztje negatív lett. Elmondása szerint az ügyvédje megfertőződött, ezért is nem tudott elmenni a tárgyalásra. Lajcsi mindazonáltal meglepődött, hogy a hétfői ülés nem az ő, és az ügyvédje távolléte miatt lett elnapolva.

„Tényleg a bíró betegsége miatt napolták el? Ez érdekes. Most gondolok valamit, de jobb, ha azt megtartom magamnak, bár szerintem az olvasók is emlékeznek még arra, hogy a legutóbbi tárgyaláson mi történt. Most is csóválom a fejemet”

- utalt ezzel az egy hónappal ezelőtti esetre Lajos, amikor a biztonsági őrök Covid-gyanú miatt nem engedték be a harmadrendű vádlottat a tárgyalóterembe, de a bíró kiment érte, és bekísérte őt. Később kiderült, hogy a férfi valóban koronavírusos volt.

Borítókép: Metropol