promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Galambos Lajcsi napok óta kórházban van, talán műteni kell
Borítókép:  Metropol
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pokoli fájdalmak miatt került kórházba Galambos Lajos, aki emiatt nem tudott elmenni a bírósági tárgyalására. A trombitaművészt azóta is bent tartják, és nem kizárt, hogy műteni is kell.

Galambos Lajos pokoli fájdalmak miatt ment be néhány napja a sürgősségire, és azóta bent tartják őt a kórházban. Lajcsi emiatt nem tudott elmenni büntetőperének újabb tárgyalási napjára, amiről, mint kiderült, a bíró, valamint a trombitaművész ügyvédje és a harmadrendű vádlott védője betegsége miatt elnapoltak.

Lajcsi a Blikknek beszélt arról, hogy mit találtak nála az orvosok.

„Eszem ágában sem volt hiányozni a tárgyalásról, de csütörtök óta pokoli fájdalmaim vannak, azonnal be kellett mennem a kórházba. Hamar kiderült, gyulladásos vesegörcsöm volt, azóta is kórházban vagyok. A vezető orvos nemrég arról tájékoztatott, nem kizárt a műtéti beavatkozás, úgyhogy pár napig még itt kell maradnom” 

A trombitaművész nagyon nehéz napokon van túl, de örül annak, hogy legalább az ő koronavírus-tesztje negatív lett. Elmondása szerint az ügyvédje megfertőződött, ezért is nem tudott elmenni a tárgyalásra. Lajcsi mindazonáltal meglepődött, hogy a hétfői ülés nem az ő, és az ügyvédje távolléte miatt lett elnapolva.

„Tényleg a bíró betegsége miatt napolták el? Ez érdekes. Most gondolok valamit, de jobb, ha azt megtartom magamnak, bár szerintem az olvasók is emlékeznek még arra, hogy a legutóbbi tárgyaláson mi történt. Most is csóválom a fejemet”

- utalt ezzel az egy hónappal ezelőtti esetre Lajos, amikor a biztonsági őrök Covid-gyanú miatt nem engedték be a harmadrendű vádlottat a tárgyalóterembe, de a bíró kiment érte, és bekísérte őt. Később kiderült, hogy a férfi valóban koronavírusos volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás