promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna mellei csak a csodának köszönhetik, hogy nem buggyantak ki – videó
Borítókép:  Kelemen Anna / azonnali.hu (Bakó Bea)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egykori Playmate, Kelemen Anna megint olyan brutálszexi videót rakott ki magáról, ami könnyedén felforrósítja a hűvös őszi estéket.

Azt már megszokhattuk, hogy Kelemen Anna folyton olyan tartalmakat közöl a közösségi oldalain, amik rendesen megvadítják a követőit. A híresség még a komoly témák kivesézése közben is gond nélkül tud szexizni, esetenként pikáns táncot is lejt, hogy megkaparintsa a figyelmünket – általában sikerrel –, most pedig megmutatta, hogy ő a marketing mestere.

Kelemen Anna úgy reklámozta a Fókuszban való szereplését, hogy egy szál bugyiban, illetve egy aprócska felsőben incselkedett a közönséggel, miközben gondtalanul emelgette a kis pólóját, ami alól fel-felbukkantak a mellei – ezzel pedig nem csupán a rajongóknak okozott rémisztően heves szívverést, de az Instagram szabályrendszerét is feszegette.

Annácskának természetesen ismét sikerült elérnie, hogy az emberek határozottan kiéhezett, szexuálisan túlfűtött kommentekkel árasszák el őt, most viszont nem véletlenül folyamodott a fent olvasható eszközhöz, ugyanis az RTL Klub műsorában a nagy port kavaró amerikai elnökválasztás a téma, és valószínűleg kellett egy profi, szakértői vélemény is – de végül Kelemen Anna volt az, aki ráért szerepelni.

Itt lehet megtekinteni a modell pikáns videóját, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás