Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Máris szakított a Házasodna a gazda egyik párja

Máris szakított a Házasodna a gazda egyik párja

Színes

Máris szakított a Házasodna a gazda egyik párja

Színes

Helmeczi Benjamin 17:17

Bár a Házasodna a gazda forgatásai hónapokkal ezelőtt befejeződtek, a nézők még csak néhány napja láthatták, hogy melyik gazdák találták meg az igazit. Azonban úgy tűnik, az egyik szerelmes pár között mégsem volt meg az a bizonyos kémia.

Néhány napja ért véget az RTL Klub realityje, a Házasodna a gazda, aminek a végén az öt gazdából három párt talált magának. A 30 éves Péter Anettet választotta, és eleinte a gazda úgy gondolta, hogy jó döntést hozott.

„Anettban találtam meg a legtöbb olyan közös pontot kettőnk között, akivel el tudtam képzelni egy hosszabb távú kapcsolatot is. (...) Anett sokkal nyitottabb lett Cipruson, sokkal jobban közeledett felém, nagyon más arcát mutatta, mint ami Szalatnakon történt, ott egy kicsit eltávolodtunk egymástól, mégis őt választottam”

– nyilatkozott az RTL kamerája előtt Péter gazda, aki mindenkit megdöbbentett, mikor bejelentette, hogy Anettal már nincsenek együtt:

„Nem vagyunk együtt. Igazából az élet így hozta. Mégsem éreztem a végére kellően az átütőerőt kettőnk között, illetve Anettet is visszaszólította a munka Londonba. Nekem is rengeteg munkám volt, így nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy terveztem”.

A Péter gazdával készített interjút teljes egészében alább nézhetitek meg.

Borítókép: 24.hu

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria