promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rod Stewart meg akarja nagyobbítani a péniszét?
Borítókép:  Rod Stewart / Kirill Kallinikov / Sputnik / Sputnik via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy a 75 éves Rod Stewart nem elégedett a férfias adottságaival, ezért lehet, hogy hamarosan kés alá fekszik.

A legendás Rod Stewart a lassan hatvan éve tartó pályafutása alatt olyan slágereket tett le az asztalra, mint például a „Maggie May”, „I Don't Want to Talk About It” vagy a „Da Ya Think I'm Sexy?”, és az évtizedek alatt igazi ikonná vált. A korosodó zenész januárban esett át egy komoly térdműtéten, hamarosan pedig egy 8 ezer fontba, vagyis körülbelül 3,1 millió forintba kerülő bokaműtét vár rá – de itt még nincs vége a beavatkozások sorának.

„Amikor ennek vége, szép, egyenes lábam lesz, és futni is képes leszek – aztán megcsináltatom a p...ömet”

árulta el poénkodva Rod Stewart.

A világsztár persze valószínűleg tényleg csak viccelt az őt faggató újságíróval, aki azért még merészen megkérdezte, hogy miért kéne megműteni a péniszét, amire csak azt a választ kapta, hogy törődjön a maga dolgával.

Állítólag Rod Stewartnak a rengeteg focizásnak „köszönhetően” van ennyi problémája a lábával, hiszen a térdprotézis miatt sajnos elgörbült a bokája, és ezért kell most megműteni őt. Szerencsére látszik, hogy a körülményekhez képest remekül van, mivel a humora még a régi, és jó eséllyel hamarosan jobban lesz, és újra fergeteges koncertekkel ajándékozhatja meg rajongóit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás