promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra kopasz fejjel, tetoválásokkal sokkolta rajongóit – fotó
Borítókép:  Ördög Nóra / via femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Teljesen új külsőt vett fel Ördög Nóra, aki nem elég, hogy így egészen felismerhetetlenné vált, de még azt is elérte, hogy mindenki megrökönyödjön.

A TV2-n futó Dancing with the Stars zsűritagja, Ördög Nóra pár hónapja nyitotta meg férjével, Nánási Pállal a Nekem a Balaton nevezetű boltot Balatonakarattyán, ami igaz, hogy hatalmas érdeklődést váltott ki az emberekből, de sajnos rengeteg gondjuk akadt a helyi lakosokkal a jelentősen megnövekedett forgalom miatt.

Most viszont Ördög Nóra elképesztő meglepetést okozott a követőinek, ugyanis kopaszon, széttetoválva népszerűsíti a Samsung legújabb mobiltelefonját – de persze az egész csak egy kis mókázás, hiszen a műsorvezetőt csupán elmaszkírozták, hogy ezzel is demonstrálják a „Nyiss egy új világra!” szlogen üzenetét.

Ráadásul a képet természetesen maga Nánási Pál készítette, aki állítólag áldását adta Ördög Nóra kicsit „vadabb”, „lázadó” stílusára, amivel persze szinte sokkolta a közönséget, hiszen nem ezt szokhattuk meg tőle, bár ez is meglepően jól áll neki. Tóth Gabi szerelme, Krausz Gábor, és Metzker Viktória is kifejezték tetszésüket, szóval elég sikeres volt ez a rövid ideig tartó átalakulás.

Itt látható Ördög Nóra új, vad kinézete:

Itt pedig megnézhetjük, hogyan sokkolta vele az embereket, majd az eltávolítását is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás