Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csonka András Facebook-on osztott ki egy kommentelőt

Csonka András Facebook-on osztott ki egy kommentelőt

Színes

Csonka András Facebook-on osztott ki egy kommentelőt

Színes

Héjja Krisztián 04:40

Csonka András ismét bebizonyította, hogy tud kevésbé kedves is lenni az emberekkel, főleg, ha azok rosszindulatú megjegyzéseket tesznek egy komoly témájú videó alatt.

A zenész-színész valószínűleg követhette egykori munkaadójának, az RTL Klubnak az egyik videós riportját, amire egy meglehetősen erős komment érkezett. A kisfilm két fiatalról szólt, akik mindketten hetekig feküdtek kórházban koronavírus-fertőzéssel, és elmondásuk szerint a poklok poklát járták meg. Erre érkezett a rosszindulatú megjegyzés.

„Két szerencsétlen. Pénzért mindent, mi?”

– írta követő. 

Mint azt tudjuk, András korábban átesett a fertőzésen így eléggé szívügye a megbetegedés, ezért nem hagyta szó nélkül a megjegyzést és nyers stílusú kommentben válaszolt. 

„Te és a hozzád hasonló karakterű emberek most már nagyobb veszélyt jelentetek, mint a vírus! Kikérem magamnak még a feltételezést is, hogy pénzért mondtam, hogy covidos lettem. Bár nekem közel sem voltak olyan agresszív tüneteim, mint a riportban nyilatkozóknak. Ha beengednének téged, mondanám, hogy látogass el egy kórház covidosztályára, és azután fölényeskedj! Ennyire ostoba vagy, vagy ennyire gonosz?”

– válaszolta a Ding Ding Dong című slágert éneklő zenész. 

Csonka András nemrég pont erről a témáról beszélt Tatár Csilla műsorában, ahol elmondta:

szerinte ezek a rosszindulatú követők csak interneten tudnak haragot és nézeteltéréseket szítani, élőben egyáltalán nem mernének hozzá szólni. 

Borítókép: 24.hu