promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csonka András Facebook-on osztott ki egy kommentelőt

Csonka András Facebook-on osztott ki egy kommentelőt

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csonka András ismét bebizonyította, hogy tud kevésbé kedves is lenni az emberekkel, főleg, ha azok rosszindulatú megjegyzéseket tesznek egy komoly témájú videó alatt.

A zenész-színész valószínűleg követhette egykori munkaadójának, az RTL Klubnak az egyik videós riportját, amire egy meglehetősen erős komment érkezett. A kisfilm két fiatalról szólt, akik mindketten hetekig feküdtek kórházban koronavírus-fertőzéssel, és elmondásuk szerint a poklok poklát járták meg. Erre érkezett a rosszindulatú megjegyzés.

„Két szerencsétlen. Pénzért mindent, mi?”

– írta követő. 

Mint azt tudjuk, András korábban átesett a fertőzésen így eléggé szívügye a megbetegedés, ezért nem hagyta szó nélkül a megjegyzést és nyers stílusú kommentben válaszolt. 

„Te és a hozzád hasonló karakterű emberek most már nagyobb veszélyt jelentetek, mint a vírus! Kikérem magamnak még a feltételezést is, hogy pénzért mondtam, hogy covidos lettem. Bár nekem közel sem voltak olyan agresszív tüneteim, mint a riportban nyilatkozóknak. Ha beengednének téged, mondanám, hogy látogass el egy kórház covidosztályára, és azután fölényeskedj! Ennyire ostoba vagy, vagy ennyire gonosz?”

– válaszolta a Ding Ding Dong című slágert éneklő zenész. 

Csonka András nemrég pont erről a témáról beszélt Tatár Csilla műsorában, ahol elmondta:

szerinte ezek a rosszindulatú követők csak interneten tudnak haragot és nézeteltéréseket szítani, élőben egyáltalán nem mernének hozzá szólni. 

Borítókép:  24.hu

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás