promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor Sebestyén Balázsnak és a feleségének is odaszúrt
Borítókép:  Retro Rádió
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A műsorvezető szerint Balázs és a felesége ránézésre egy szomorú pár.

A Retro Rádió reggeli műsorában előkerült, hogy a LifeTV-nél együtt fog dolgozni Hajdú Péter és a mennyasszonya, Láng Eszter, aztán kibeszélték, hogy mennyire lehet egészséges egy ilyen munkakapcsolat.

Láng Eszter eddig az RTL Klub Reggeli című műsorának volt a szerkesztője, de Hajdú Péter átcsábítja magához a LifeTV-hez. Eszter jelenleg pihen egy nagyot, és januárban fogja elkezdeni a munkát. Hogy melyik műsorban fog dolgozni, az egyelőre még titok.

A nagy poénkodások után felhívták Hajdú Péter szerelmét és ő előhozta, hogy a munkakapcsolatok között bizony vannak jók is, mint például Sebestyén Balázs és a párja. Ekkor persze Bochkor Gábornak rögtön oda kellett szúrnia.

„De hát az egy szomorú pár. Akárhányszor látom őket együtt, az mindig szomorú volt. Gondolom. Én a Balázst átöleltem volna, hogy ne szomorkodj. De ha ez egy munkakapcsolat, az tök jó”

– mondta a műsorvezető, aki ezután kifejtette erről az egészről a véleményét.

„Én mindig igyekeztem kerülni ezt a helyzetet, hogy bármelyik párommal együtt dolgozzak. Pont azért, mert össze tud kavarodni a magánélet. Egy munkahelyi sértődöttség – és vannak ebben a szakmában sértődöttségek, főleg amikor a főnök a beosztottról valamit véleményez – ha átkerül a magánéletbe, akkor aggályos tud lenni”

– tette hozzá Bochkor.

A teljes beszélgetést a lenti videóban megtaláljátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás