promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ábel Anita besokallt, nem hajlandó szóba állni Kabát Péterrel
Borítókép:  ATV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ábel Anita az évek alatt bebizonyította, hogy igenis szereti a humort. A jó humort. Azonban Kabát Péter legutóbbi poénja kiverte a biztosítékot a műsorvezetőnél, azóta nem hajlandó szóba állni az egykori focistával. 

A két celeb több műsorban is szerepelt már együtt, és kimondottan jó viszonyt ápoltak egymással, egészen addig, amíg Kabát a Life TV műsorában el nem mesélte az egyik szexuális élményét. 

Ábel Anitát ugyanis felháborította az a törénet, hogy a volt újpesti focista csapattársaival egyszerre feküdtek le egy lánnyal, aki nagyon szerelmes volt Kabát focistársába. 

A műsorvezető azóta nem hajlandó szóba állni az egykori sportolóval, aki végül a Borsnak reagált a történtekre, de nem igazán mutatott megbánást.

„Kit érdekel? Mindenkinek van múltja, én sosem titkoltam a sajátomat. 25 éve történt, amikor 18 éves voltam, ez már 2012-ben is megjelent az önéletrajzi könyvemben is. A hibáimból igyekszem tanulni, hogy ne kövessem el újra azokat, és jobb ember lehessek. Mindig is tiszteltem a nőket, és mindig is tisztelni fogom. Akiknek csalódást okoztam, azoktól elnézést kérek”

– mondta Kabát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás