Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ábel Anita besokallt, nem hajlandó szóba állni Kabát Péterrel

Ábel Anita besokallt, nem hajlandó szóba állni Kabát Péterrel

Színes

Ábel Anita besokallt, nem hajlandó szóba állni Kabát Péterrel

Színes

Héjja Krisztián 17:47

Ábel Anita az évek alatt bebizonyította, hogy igenis szereti a humort. A jó humort. Azonban Kabát Péter legutóbbi poénja kiverte a biztosítékot a műsorvezetőnél, azóta nem hajlandó szóba állni az egykori focistával. 

A két celeb több műsorban is szerepelt már együtt, és kimondottan jó viszonyt ápoltak egymással, egészen addig, amíg Kabát a Life TV műsorában el nem mesélte az egyik szexuális élményét. 

Ábel Anitát ugyanis felháborította az a törénet, hogy a volt újpesti focista csapattársaival egyszerre feküdtek le egy lánnyal, aki nagyon szerelmes volt Kabát focistársába. 

A műsorvezető azóta nem hajlandó szóba állni az egykori sportolóval, aki végül a Borsnak reagált a történtekre, de nem igazán mutatott megbánást.

„Kit érdekel? Mindenkinek van múltja, én sosem titkoltam a sajátomat. 25 éve történt, amikor 18 éves voltam, ez már 2012-ben is megjelent az önéletrajzi könyvemben is. A hibáimból igyekszem tanulni, hogy ne kövessem el újra azokat, és jobb ember lehessek. Mindig is tiszteltem a nőket, és mindig is tisztelni fogom. Akiknek csalódást okoztam, azoktól elnézést kérek”

– mondta Kabát.

Borítókép: ATV