promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ábel Anita besokallt, nem hajlandó szóba állni Kabát Péterrel

Ábel Anita besokallt, nem hajlandó szóba állni Kabát Péterrel

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ábel Anita az évek alatt bebizonyította, hogy igenis szereti a humort. A jó humort. Azonban Kabát Péter legutóbbi poénja kiverte a biztosítékot a műsorvezetőnél, azóta nem hajlandó szóba állni az egykori focistával. 

A két celeb több műsorban is szerepelt már együtt, és kimondottan jó viszonyt ápoltak egymással, egészen addig, amíg Kabát a Life TV műsorában el nem mesélte az egyik szexuális élményét. 

Ábel Anitát ugyanis felháborította az a törénet, hogy a volt újpesti focista csapattársaival egyszerre feküdtek le egy lánnyal, aki nagyon szerelmes volt Kabát focistársába. 

A műsorvezető azóta nem hajlandó szóba állni az egykori sportolóval, aki végül a Borsnak reagált a történtekre, de nem igazán mutatott megbánást.

„Kit érdekel? Mindenkinek van múltja, én sosem titkoltam a sajátomat. 25 éve történt, amikor 18 éves voltam, ez már 2012-ben is megjelent az önéletrajzi könyvemben is. A hibáimból igyekszem tanulni, hogy ne kövessem el újra azokat, és jobb ember lehessek. Mindig is tiszteltem a nőket, és mindig is tisztelni fogom. Akiknek csalódást okoztam, azoktól elnézést kérek”

– mondta Kabát.

Borítókép:  ATV

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás