promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni büszkén mutatta meg gömbölyödő pocakját – fotó
Borítókép:  Dér Heni / via habostorta.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon örültek a rajongók, mikor kiderült, hogy Dér Heni babát vár, ráadásul egy friss kép alapján ezt máris látni rajta.

Az RTL Klubon futott Nyerő páros után rengetegen támadták Dér Henit és szerelmét, Bakos Gergőt, hiszen sokaknak nem tetszett az a viselkedés, amit az énekesnő a műsorban produkált. A sztárpár szerencsére nem süllyedt el a negatív, helyenként egészen agresszív kommentek tengerében, hiszen elárulták, hogy megvolt az eljegyzés, illetve gyermekáldás elé néznek.

Dér Heniék most kiraktak magukról egy kellemes hangulatot árasztó fotót, amin már látszik is a híresség pocakja, illetve az a felhőtlen boldogság, amit vőlegényével éreznek, hiszen elég megterhelő időszakon vannak túl, de végre úgy tűnik, hogy minden jobb lesz.

Ez azért is különleges Dér Heni és Bakos Gergő számára, mert hónapokkal ezelőtt sajnos elveszítették születendő babájukat, de most elvileg minden rendben van, és hamarosan bővülni fog a család. Természetesen a közönség is velük örül, és csak úgy ömlik feléjük a számtalan támogató hozzászólás, ahol többen is külön kiemelték, hogy Dér Heni mennyire gyönyörű kismama.

Itt lehet megtekinteni Dér Heni és Bakos Gergő képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás