promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni ismét babát vár
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dér Heni és Bakos Gergő nemrég árulták el a Nyerő Páros című műsorban, hogy néhány hónapja elvesztették első babájukat, de most kiderült, hogy a fiatal menyasszony újra terhes.

Nemcsak a műsor szereplőit, de az egész országot sokkolta, mikor Dér Heniék a Nyerő Párosban elmondták, hogy néhány hónappal ezelőtt elveszítették az első kisbabájukat. Bár ez örökre egy fájdalmas emlék marad mindkettejük számára, az énekesnő legfrissebb bejelentése nekik is segíteni fog a veszteség feldolgozásában.

Heni a Story magazinnak árulta el, hogy ismét babát vár. Elmondása szerint eleinte nem is mertek önfeledten örülni, hiszen rögtön eszükbe jutott a vetélés, de végül az első ultrahangos vizsgálat megnyugtatta őket.

„Féltünk, hogy esetleg most is rossz helyen ágyazódott be. (…) A világ legjobb, legmegnyugtatóbb érzése járt át minket, amikor megláttuk a monitoron, hogy minden a helyén van”

Heni azt mondja, nem aggódik a plusz kilók miatt, számára a baba egészséges fejlődése mindennél fontosabb.

 „Nem érdekel, ha meghízom, a külsőmnél fontosabb nekem a bennem fejlődő baba. Majd ha megszületett, dolgozom azon, hogy visszanyerjem a régi formámat”

Bakos Gergő rögtön a Nyerő Páros után kérte meg Heni kezét, aki azonnal igent mondott. Az örömhírt október 10-én az alábbi képpel jelentette be a közösségi oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás