promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Wesley Snipes fojtogatta a Penge: Szentháromság rendezőjét a forgatáson?
Borítókép:  Penge szerepében Wesley Snipes / via theplaylist.net
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly dologgal vádolják Wesley Snipest, ugyanis állítólag szó szerint meg akarta fojtani a Penge harmadik részének készítőjét egy apró vita miatt.

Igazi világsztárnak számított a 90-es években Wesley Snipes, hiszen olyan sikereket tudhatott maga mögött, mint például A pusztító, Az 57-es utas, Pénzvonat, Életre-halálra, Zsákolj, ha tudsz! vagy a Marvel egyik korai alkotása, a Penge, ami végül trilógiává duzzadt.

Bizonyos szempontból érthető, hogy a színész akkoriban elég nagyképű volt, viszont a 2004-es Penge: Szentháromság idején már kezdett veszíteni a népszerűségéből, de az arca természetesen ugyanakkora maradt – legalábbis többen ezt állítják.

A MovieWeb most arról ír, hogy Wesley Snipes állítólag annyira lusta és bunkó volt a Penge harmadik részének forgatásán, hogy egész nap füvezett a lakókocsijában, és csak akkor ment ki, amikor közeli felvételek készültek az arcáról, a többit pedig a dublőrére bízta.

Még a forgatókönyvírót/rendezőt, David S. Goyert (A sötét lovag) is terrorizálta, majd azt tanácsolta számára, hogy mondjon fel, mire ő azt válaszolta, hogy inkább neki kéne lelépnie, mivel a filmet már nélküle is be tudják fejezni – ekkor szabadult el a pokol.

Az egyik színésztársa szerint Wesley Snipes dühében elkezdte fojtogatni a rendezőt, aki végül megmenekült, és mivel a hírességnek még nagy hatalma volt, így csak azzal tudott védekezni a következő támadások ellen, hogy testőröket kért maga mellé, és onnantól kezdve nem is beszéltek egymással, csak cetliken kommunikáltak.

Ez megmagyarázná az alkotás megkérdőjelezhető minőségét, de most Wesley Snipes határozottan tagadta a vádakat, mivel szerinte ha ez igaz lenne, akkor rég börtönben ülne emiatt, és csak azért hiszik el az emberek ezt a mesét, mert egy fehér férfi mondta, és a legtöbbek szemében mindig a feketék jelentik a problémát.

Azóta többen is mondták, hogy a botrányairól elhíresült Wesley Snipes nem valami jó munkatárs, szóval ezek alapján nehéz eldönteni, hogy mi is az igazság, de az biztos, hogy sem a készítőknek, sem a nézőknek nem volt valami kellemes élmény a Penge: Szentháromság – de a Marvel már bejelentette, hogy hamarosan felélesztik a szériát, ráadásul az Oscar-díjas Mahershala Ali főszereplésével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás