Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi hatalmas pofont kevert le Pumped Gabónak - videó

Tóth Andi hatalmas pofont kevert le Pumped Gabónak - videó

Színes

Tóth Andi hatalmas pofont kevert le Pumped Gabónak - videó

Színes

Toronicza Péter 10:51

Persze ehhez Fecsónak be kellett segítenie – megint történtek érdekes dolgok a Vacsorakirályban.

Elérkezett a nagy nap, és végre az egész héten kritikus Pumped Gabo főzhetett a Vacsorakirályban. Illusztris celeb névsort látott vendégül, mivel ott volt Tóth Andi, Róka Andrienne, Szegedi Fecsó, na meg Lotfi Begi.

A vacsora már rögtön érdekes dologgal indult: Fecsó ismét törekedett a frappáns belépőre, mivel rá akarta venni Adrit, hogy üsse pofon Gabót. Kabát Peti felesége csak egy picit megsimogatta a Balaton Sound királyának az arcát, ezért Fecsó Tóth Andi tenyerével kevert le egyet barátjának. Nos, ez elég ütősre sikeredett…

Gabo igyekezett állni a sarat, de akadtak érdekes megoldásai: például alufólia hiányában két dísztálcával próbálta lefedni az oldalast a sütőben. Ezt végül elfelejtette bekapcsolni, és hála égnek közben a szomszéd is kisegítette.

Lotfi Begi és Róka Adri számára igazi rejtély Pumped Gabo, ezért faggatni kezdték őt magánéletéről, gyerekkoráról, családjáról. Lehet táncoltatni kellett volna közben, mert iszonyat nehéz volt bármit is kihúzni belőle.

A végén Gabo nagyon trükkös módon oldotta meg a desszertet: mindenkitől megkérdezte, hogy mi az, amit a legjobban kíván, és megrendelte. Kiskapu bekapcsolva, és a szabályok áthágva, csak úgy Gabósan.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria