promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde kizárólag szexi fehérneműben fog szerepelni a 2021-es naptárában
Borítókép:  Kiszel Tünde / youtube.com/TAD 1 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fontos mérföldkőhöz érkezett Kiszel Tünde, hiszen jövőre lesz 20. éve, hogy megjelennek a képeivel díszített kalendáriumai, ezért valami igazán különleges meglepetést talált ki a rajongóknak.

Hihetetlen, de Kiszel Tünde legendásnak számító naptárai lassan 20 éve boldogítják az embereket, és a folyamatos siker láttán nem is csodálkozhatunk azon, hogy a híresség mennyire komolyan veszi a 2021-ben esedékes jeles jubileumot, ugyanis azt találta ki, hogy egyfajta „best of”-ot hoz nekünk, ráadásul úgy, hogy minden egyes hónapban valami csábító fehérneműbe bújik.

„Nagyon sok gondolat van most a fejemben... Egyik részről kimondhatatlan boldogság ez nekem, hogy már 20. alkalommal jelenik meg a falinaptáram Istennek, a fantasztikus Csapatomnak és nem utolsósorban Nektek köszönhetően!
Másrészről hihetetlen számomra, hogy már ennyi év elrepült azóta, észrevétlenül...
20 évvel ezelőtt 2002-ben, amikor a kislányommal jelent meg az első, kicsit sem eltervezett naptáram, melynek címe “Édesanya gyermekével” volt, nem gondoltam volna hogy 20 évre rá még mindig nagy sikerrel adhatom ki a rólam készült naptárat!
Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi lenne a 20. alkalomra a legjobb téma, ám végül a Jubileumi kiadásra egy Best of naptárat raktunk össze Nektek a Csapatommal. Ami a különlegessége lesz ennek a naptárnak, hogy olyan képek is láthatóak benne amik még eddig soha, a másik pedig, hogy az összes kép fehérneműs persze csak a jó ízlés határain belül.
Tehát fogadjátok nagyon sok szeretettel a 2021-es jubileumi, immár 20. alkalommal megjelenő falinaptáramat. Mindent összevetve nagyon boldog vagyok és hálás. KÖSZÖNÖM NEKTEK EZT A 20 ÉVET!”

– jelentette be Kiszel Tünde.

A hír persze hatalmas izgalmat és örömöt okozott a hódolóknak, mivel egy egész esztendőt vártak erre. Ez is bizonyítja, hogy 2020 után nyugodtan reménykedhetünk abban, hogy jövőre minden jobb lesz, hiszen ha még tart is a világjárvány, valószínűleg enyhíteni fogja a szenvedést a sztár következő évi naptára, ami rengeteg kellemes fotót tartogat a közönségnek.

Itt lehet megtekinteni egy kis ízelítőt Kiszel Tünde 2021-es képes kalendáriumából, ami már megrendelhető a honlapján:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás