promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barátok közt: egyetlen percen múlt, hogy Varga Izabella bekerült a sorozatba
Borítókép:  Varga Izabella mint Dr. Balogh Nóra a Barátok közt című sorozatban / rtlmost.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas szerencséje volt Varga Izabellának, ugyanis nagyon kevesen múlt, hogy megkapja Dr. Balogh Nóra szerepét a Barátok köztben.

Hihetetlen, de a héten ünnepelte 22. születésnapját az RTL Klub sikersorozata, a Barátok közt, aminek szereplői a hosszú évek alatt szinte családtagokká váltak a nézők szemében, hiszen velünk voltak jóban-rosszban. Viszont azt kevesen tudják, hogy a Dr. Balogh Nórát alakító Varga Izabella kis híján nem szerepelt az alkotásban, hiszen az utolsó pillanatban vette észre a hirdetést – erről mesélt a színésznő a Reggeliben.

„Épp olvastam az üzenőfalat, és azt láttam, hogy napi sorozathoz keresnek szereplőket 7-77 éves korig. [...] A határidő aznap volt kettő órakor, én fél kettőkor olvastam ezt a kiírást. Hazarongyoltam a színészházba – mert szerencsére nagyon közel van a színházhoz –, és az első képet, ami a kezem ügyébe akadt, ami portré jellegű, azt felkaptam, és visszarohantam a titkárságra, hogy még megírhassam az önéletrajzomat, és kitölthessem a jelentkezési lapot. 13:59-kor sikerült elfaxolnunk ezeket”

– árulta el Varga Izabella.

Ezek alapján tényleg csupán egyetlen percen, és a szerencsén múlott, hogy az akkor 25 éves híresség megkapja élete legnagyobb lehetőségét. Arról is beszélt, hogy eredetileg nem Dr. Balogh Nóra karakterére készült a castingon, de mikor kijöttek, és megpillantották őt, egyből rájöttek, hogy nála jobbat nem találnak a szerepre. Ennek köszönhető, hogy Varga Izabella már több mint két évtizede boldogítja a közönséget, szóval nem semmi történet.

Itt lehet megtekinteni a sztár telefonos interjúját a Reggeliben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás