Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem akárkinek köszönheti Hajdu Steve, hogy leszokott a dohányzásról

Nem akárkinek köszönheti Hajdu Steve, hogy leszokott a dohányzásról

Színes

Nem akárkinek köszönheti Hajdu Steve, hogy leszokott a dohányzásról

Színes

Baranyecz János 18:48

Nagyon kellemetlen dolog történt Hajdu Steve-vel, aki végül egy híresség, és a mérhetetlen szégyenérzet miatt tette le a cigarettát.

A Life TV Bréking című műsorában mesélte el Hajdu Steve, hogy annak idején rendszeresen dohányzott, és voltak olyan alkalmak is, mikor a kocsijában gyújtott rá. Egyszer a Krisztina körúton haladt, majd a piros lámpánál megállva fogta magát, és lazán kidobta az ablakon a cigicsikket, és ekkor érte őt a nagy meglepetés, hiszen egy ember határozottan odaszólt neki, hogy „ne haragudj, ezt elvesztetted”.

„Majd észrevettem, hogy ő a Vujity Tvrtko. Ő adta vissza, mögöttem állt éppen. Annyira elszégyelltem magam, hogy emiatt szoktam le a dohányzásról”

– árulta el Hajdu Steve.

A Blikk cikke alapján a műsorvezető egy életre megtanulta a leckét, hiszen annyira ciki volt neki ez a rövid interakció, hogy inkább elbúcsúzott a cigarettától, és szinte hihetetlen, hogy pont Vujity Tvrtko volt az, akinek fontos szerepe volt ebben. Lehet, hogy az írónak ez csak egy átlagos hétköznap volt, de Hajdu Steve valószínűleg pokoli történetként élte meg a dolgot, aminek szerencsére pozitív lett a vége, hiszen a leszokással sokat tett az egészségéért.

Borítókép: Hajdu Steve / rtl.hu