Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

52 évesen lett apuka a táncoló milliárdos

52 évesen lett apuka a táncoló milliárdos

Színes

52 évesen lett apuka a táncoló milliárdos

Színes

Héjja Krisztián 21:42

Aki már volt fent Instagramon és pörgette a hírfolyamát, legalább egyszer biztos találkozott már a táncoló milliárdos, Gianluca Vacchi nevével. A netceleb legutóbb viszont nem fényűző életéből osztott meg egy részletet, hanem gólyhírt jelentett be, ugyanis 52 évesen apuka lett. 

A sztár tulajdonképpen sikeres üzletember volt már korábban is, azonban a közösségi oldalnak köszönheti az ismertségét. Főleg különböző táncmozdulataival kápráztatja el rajongóit, hol egy jachton, hol egy villában, tehát mindent megtud adni, amire egy mai Insta-böngésző vágyhat. Poénok, tánc, luxus, és persze szerelem a venezuelai modell barátnő személyében. 

A sztárpár két éve van együtt, most pedig óriási fordulóponthoz ért a kapcsolatuk: megszületett első közös gyermekük, a pici Blu Jerusalema.

Az 52 éves milliárdos még májusban jelentette be a hírt, hogy újabb taggal bővül a családjuk, most pedig már közös fotót is posztoltak az újdonsült szülők a babával. 

Az üzletember soha nem volt még ennyire boldog és kijelentette, hogy mindig is olyan nőt szeretett volna gyermekei édesanyjának, mint párja, Sharon.

Borítókép: Richclub