promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Ratajkowski meztelenül jelentette be, hogy várandós – videó
Borítókép:  Emily Ratajkowski / FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy első gyermekét várja a világhírű modell, Emily Ratajkowski, ráadásul elég pikáns módját választotta annak, hogy elárulja az örömhírt.

Az utóbbi években rengeteg ember szívét megdobogtatta Emily Ratajkowski, hiszen sokak szerint egy igazán különleges szépségű ember, aki ebből kiindulva természetesen manökenként dolgozik, és a világ lefontosabb divatmárkái foglalkoztatják. A követők legnagyobb örömére Instagramján sem fél megmutatni esetenként fedetlen testét, de most rendesen meglepte rajongóit egy minden eddiginél hatalmasabb hírrel.

Emily Ratajkowski elárulta, hogy hamarosan édesanya lesz, és mindezt úgy közölte az emberekkel, hogy anyaszült meztelenül pózolt egy mély, bensőséges videóban a Vogue kedvéért.

A híresség egyelőre még nem akarja elárulni a baba nemét, de az biztos, hogy szerelmével együtt már nagyon várják a picit érkezését. Emily Ratajkowski pocakja a poszt alapján látványosan kerekedik, és máris érezni rajta a felhőtlen boldogságot, hiszen végre új taggal bővül a család.

A rajongók mellett Kourtney Kardashian, Sofia Richie, Priyanka Chopra és többek között Nina Agdal is gratuláltak a modellnek, aki jó eséllyel végig dokumentálni fogja valamilyen formában a következő időszakot, hogy mi is betekintést nyerhessünk várandós hétköznapjaiba.

Itt lehet megtekinteni Emily Ratajkowski videóját, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás