Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, hogy mikor indul a ValóVilág 10. évada

Kiderült, hogy mikor indul a ValóVilág 10. évada

Színes

Kiderült, hogy mikor indul a ValóVilág 10. évada

Színes

Helmeczi Benjamin 17:17

November közepén indul a ValóVilág 10., jubileumi évada, ami ismét az ország legmenőbb, legfurcsább és legextrémebb arcaival várja a nézőket.

A 2002-ben elkezdődött ValóVilág széria üstökösként száguldott végig a magyar média egén, és azóta is töretlenül népszerű. 2020-ban pedig elérkeztünk a tizedik, jubileumi ValóVilághoz. November 14-én, szombat este az RTL II-n megnyitja kapuit Magyarország elsőszámú luxusbörtöne, hogy a villalakók megküzdjenek egymással a 36 millió forintos főnyereményért.

Az RTL II-n látható reality műsorvezetői, Nádai Anikó és Puskás Peti már tűkön ülve várják, hogy megismerkedjenek azokkal a vállalkozó szellemű emberekkel, akik másokkal összezárva szeretnék magukat próbára tenni és megküzdeni a hatalmas nyereményért.

A ValóVilág10 powered by Big Brother után jelentkező kisérőműsorban, a BeleValóVilág powered by Big Brotherben pedig Gáspár Győző várja majd a nézőket minden nap 23 órától.

A valóságshow új adásait november 14-től minden szombaton 21 órától, a hét többi napján pedig 22 órától láthatjuk az RTL II-n. Alább pedig meghallgathatjátok VV Dennis és VV Lacika közös dalát, amit a ValóVilág új évadához készítettek.

Borítókép: RTL Klub