promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi megint elképesztő dekoltázst villantott – fotók
Borítókép:  Opitz Barbi / Instagram/opitz.barbara (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár nemrég kiesett versenyzője, Opitz Barbi már különleges hajkoronája miatt is egy feltűnő jelenség, de most mégis valami egészen mással sikerült magához ragadnia az emberek figyelmét.

A mindössze 20 éves Opitz Barbi már ennyi idősen is lehengerlő sikereket tudhat maga mögött, hiszen 2016-ban megnyerte az X-Faktort, azóta pedig szerepelt az RTL Klubon futó Álarcos énekesben, és a TV2 Sztárban sztár műsorában is. Az összetéveszthetetlen frizurával rendelkező énekesnő hamar a közönség kedvence lett, és ez nem csupán tehetségének, de csábító megjelenésének is köszönhető.

Opitz Barbi megint megmutatta, hogy milyen dögös, hiszen először egy étteremben villantott figyelemfelkeltő dekoltázst, utána pedig egy igazán szexi utcai viselettel dobogtatta meg a követők szívét, akik valószínűleg hiperventiláció közeli állapotba kerültek a fotók láttán.

A kedves, dicsérő kommentelők mellett voltak olyanok is, akik teljesen megfeledkeztek magukról, és kellemes udvarlás helyett inkább nyersen, szexuálisan túlfűtött állapotban közeledtek a hírességhez, hátha az internet történetében most először beválik ez a „bátor” stratégia – de úgy tűnik, hogy hiába próbálkoztak, végül nem jártak sikerrel.

Opitz Barbi elég sűrűn rak ki ilyen, vagy ezekhez hasonló képeket magáról, ez pedig jól látható módon nagyon boldoggá teszi a közönségét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás