Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szexi fotót osztott meg magáról Kiszel Tünde lánya, Donatella

Szexi fotót osztott meg magáról Kiszel Tünde lánya, Donatella

Színes

Szexi fotót osztott meg magáról Kiszel Tünde lánya, Donatella

Színes

Héjja Krisztián 03:33

Elképesztően szexi fotót osztott meg magáról Kiszel Tünde 19 éves lánya, Donatella. A lány azon kívül, hogy bomba formában van, tanulmányaira is összpontosít.

Donatella fiatal kora ellenére nagyon előrelátó. Még húsz éves sincs máris külön él édesanyjától, modell-karriert épít és közben a Szegedi Tudományegyetemen tanul. A fotóit elnézve még nem igazán tudni, hogy melyik téren fog nagyobb sikereket elérni, hiszen amellett, hogy kiváló tanuló már több külföldi modell-munkát is kapott, köztük az olasz Vogue-ban. 

De hogyan van mindenre egyszerre ideje? Erről az Rtl Klub Fókusz című műsorában beszélt.

„Ingázni fogok Szeged és Budapest között, az órarendemet úgy állítottam be, hogy a lehető legkevesebb időt legyek majd lent. Nyilván bent legyek minden órán, tehát ne hiányozzak, de be tudtam úgy osztani, hogy három-négy napot legyek Szegeden, és utána jövök vissza Budapestre”

– nyilatkozta a lány.

Mivel a modellkedés megkívánja a tökéletes formát, a tanulás és a munka mellett Donatella nagy hangsúlyt fektet a testmozgásra és a megfelelő étrendre. Ennek meg is látszik az eredménye, amit büszkén mutat meg néha közösségi-oldalán.

Borítókép: NLC.hu