promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexi fotót osztott meg magáról Kiszel Tünde lánya, Donatella
Borítókép:  NLC.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztően szexi fotót osztott meg magáról Kiszel Tünde 19 éves lánya, Donatella. A lány azon kívül, hogy bomba formában van, tanulmányaira is összpontosít.

Donatella fiatal kora ellenére nagyon előrelátó. Még húsz éves sincs máris külön él édesanyjától, modell-karriert épít és közben a Szegedi Tudományegyetemen tanul. A fotóit elnézve még nem igazán tudni, hogy melyik téren fog nagyobb sikereket elérni, hiszen amellett, hogy kiváló tanuló már több külföldi modell-munkát is kapott, köztük az olasz Vogue-ban. 

De hogyan van mindenre egyszerre ideje? Erről az Rtl Klub Fókusz című műsorában beszélt.

„Ingázni fogok Szeged és Budapest között, az órarendemet úgy állítottam be, hogy a lehető legkevesebb időt legyek majd lent. Nyilván bent legyek minden órán, tehát ne hiányozzak, de be tudtam úgy osztani, hogy három-négy napot legyek Szegeden, és utána jövök vissza Budapestre”

– nyilatkozta a lány.

Mivel a modellkedés megkívánja a tökéletes formát, a tanulás és a munka mellett Donatella nagy hangsúlyt fektet a testmozgásra és a megfelelő étrendre. Ennek meg is látszik az eredménye, amit büszkén mutat meg néha közösségi-oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás