Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zséda ruhája túl mini volt a Dancing with the Starsban

Zséda ruhája túl mini volt a Dancing with the Starsban

Színes

Zséda ruhája túl mini volt a Dancing with the Starsban

Színes

BTP 13:53

A TV2 nem igazán tudott olyan kameraállást találni, ahol ez nem mutatkozik meg.

Zséda visszament a nyolcvanas évekbe, és Vikidál Gyula klasszikusának, a „Csak a szívemet dobom eléd” vadonatúj, elektro-popos újragondolásával célozta meg a slágerlistákat. A dal már régóta szól a rádiókban, és a YouTube közönség már a klippel is találkozhatott, amiben az énekesnő a Vissza a jövőbe ikonikus autójában, egy DeLoreanben repeszt.

„Vikidál Gyula régi kedvencem, óriási hang, nagy formátumú énekes, és boldog vagyok, hogy meghallgatta és tetszik neki ez az új változat!”

– nyilatkozta anno Zséda a dalról.

Most egy még szélesebb közönséghez jutott el a dal, mivel az énekesnő a TV2-s Dancing with the Starsban mutatta be extra produkcióként. Nem igazán lehet tudni, hogy a ruhát a csatorna, vagy Zséda választotta, de nem volt a legszerencsésebb, mivel túl rövid volt az amúgy sem alacsony előadóművészen.

Persze bugyit nem láthattunk villanni, mivel az énekesnő viselt egy olyan kiegészítőt, amit teniszezők szoktak. Az operatőrök közben rá is tettek egy lapáttal, és igyekeztek olyan beállításokat találni, amikben ez megmutatkozik. Szexi az előadás, vagy kicsit erőltetett, azt döntsétek el ti!

Borítókép: Zséda offical