promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Delhusa Gjon sem úszta meg a koronavírust
Borítókép:  Delhusa Gjon Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy lassan a hazai sztárvilágon is átsöpör a koronavírus. Alig pár órája írtunk arról, hogy a legendás Beatrice frontembere, Nagy Feró is megfertőződött, íme az újabb „áldozat”.

Október 26-án jött a hír, hogy Delhusa Gjon koronavírusos lett. A zenész közösségi oldalán jelentette be a hírt, és fotókat is posztolt, egyenes a kórházból.

A sztár elmodása szerint tíz nappal ezelőtt rosszul érezte magát, ezért kihívta a mentőket. Az elvégzett tetsz kimutatta a fertőzést, így a slágergyárost azonnal kórházba is szállították, ahol jelenleg is ápolják. 

Hősies 10 nap után feladtam.hívtam a mentőt.teszt,pozitív.korányiba teljes izolált magányban, az immunrendszerem erősségén a sor . Küldjétek az energiát.nem szoktam sírni,de itt nincs más barátom

Közzétette: Delhusa Gjon – 2020. október 26., hétfő

A magyar kormány operatív törzset hozott létre az új koronavírus elleni küzdelem érdekében. A www.koronavirus.gov.hu-n hiteles és naprakész információkat talál a hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről és teendőkről a panaszok esetén. Tegyünk mindannyian az egészségünkért!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás