promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tragédiával végződött: perzselő hőségben, víz nélkül ugráltatták kislányukat a trambulinon
Borítókép:  fox29.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy Texasban élő pár úgy büntette meg nyolc éves gyermekét, hogy arra kényszerítették, hogy perzselő hőségben, víz nélkül egy trambulinon ugráljon. Gyilkossággal vádolják őket.

A 44 éves Daniel Schwarz és a 34 éves Ashley Schwarz ellen súlyos gyilkosság vádjával indítottak eljárást nyolcéves lányuk, Jaylin Anne Schwarz augusztus 29-i halála kapcsán.

– közölte múlt hét hétfői közleményében az odesszai rendőrkapitányság.

A rendőrség az ügy kivizsgálásakor megállapította, hogy Jaylin a tragédia napján nem reggelizhetett, majd a pár arra kényszerítette, hogy „huzamosabb ideig” megállás nélkül ugráljon egy trambulinon. Azt azonban nem mondták meg a kislánynak, hogy miért kapja a büntetést.

A rendőrség később megállapította, hogy a kisgyerek vizet sem kapott inni – ez is a büntetés része volt, amit azért kapott, mert egy idő után már nem ugrált tovább a trambulinon. 


Jaylin Anne Schwarz. Forrás: CBS7

A rendőrség egy sürgősségi-orvosi hívásra reagálva házkutatást rendelt el a pár otthonában. A helyszínre érkező tisztek azonnal megállapították a kislány halálát, amelyet dehidratáció okozott.

A házkutatás ideje alatt a hatóságok rögzítették, hogy a trambulin hőmérséklete hozzávetőlegesen 110, a föld pedig 150 fokos volt. Az október 8-án kapott végleges boncolási jelentés megerősítette, hogy a gyermek halálának oka a kiszáradás volt.


Jaylin sírja. Gyilkosait halálbüntetéssel is súlythatják, ha bűnösségük beigazolódik. Forrás: CBS7

Daniel és Ashley egyébként nem a biológiai szülei voltak a kislánynak, hanem a gyámjai

– írta a Dallas Morning News.

Hogy gyámszülők valójában miért akarták megbüntetni a gyermeket, az egyelőre még mindig kérdéses. A házaspárt az eset után az Ector Megyei Rendvédelmi Központban vették őrizetbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás