Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bekeményít az RTL Klub, kikerült egy videó az Álarcos énekesből

Bekeményít az RTL Klub, kikerült egy videó az Álarcos énekesből

Színes

Bekeményít az RTL Klub, kikerült egy videó az Álarcos énekesből

Színes

Helmeczi Benjamin 17:40

A hét utolsó napján összeszedtük az elmúlt napok legolvasottabb híreit, kezdve az RTL Klub nagy bejelentésétől, Natalia Oreiro villantásán keresztül egészen az Álarcos énekes kimaradt jelenetéig.

Az RTL Magyarország nemrég számos, még az idén képernyőre kerülő újdonsága mellett jövőre látható új, napi sorozatot, magyar és hollywoodi filmsikerek televíziós premierjét jelentette be, amelyekkel könnyen lehet, hogy le fogja tarolni a magyar televíziós piacot.

Meglepően intim fotókat posztolt a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro, ugyanis teljesen pucéran szoptatja rajtuk a babáját.

Idén is még csak 59 éves lenne a Diana, walesi hercegné, akinek sírhelye korábban kizárólag a család és a közeli hozzátartozók számára volt látogatható, azonban idén nyáron bárki tiszteletét tehette az emlékhelyen. Mutajtuk, hogy néz ki most az 1997-ben elhunyt hercegné sírhelye.

Rengetegen megszerették Zámbó Krisztiánt a Nyerő páros című műsorban, de sajnos még mindig vannak olyanok, akik igazán gusztustalan módon szólnak be neki.

Nemrég az RTL Klub közzétett egy, az adásból kivágott videót, amiben kiderült, hogy miért Kozsonak kellett kiesnie az Álarcos énekesből.

Borítókép: RTL Klub