promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győző unoka nélkül marad? Evelin megdöbbentő vallomást tett
Borítókép:  Starity
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Győzőnek szomorúan kellett tudomásul vennie, hogy Evelin lánya sosem fog gyereket szülni. Az ország showmanjének idősebb lánya megdöbbentő vallomást tett.

Gáspár Evelin ott segít embertársain, ahol csak tud. Gyakran jár véradásokra, és nagyon fontosnak tartja, hogy ebben az időszakban, amikor jóval kevesebben akarnak vért adni, minél inkább fogjunk össze és segítsük egymást.

Gáspár Győző idősebb lánya már 26 éves, és a szülei régóta kérdezgetik arról, hogy mikor lesznek végre nagyszülők. Evelinnek viszont esze ágában sincs szülni.

„Nekem nem lesz gyerekem. Nem akarok anya lenni. Nyolcéves korom óta mondom anyáéknak. (...) Nehéz olyan valakit találni, akinek szülne az ember. Erre a rohadó világra minek is, ahol mindenki csak becsap, megcsal és hazudik. Ráadásul itt van ez a koronavírus is, én így nem vállalnék gyereket. Úgy érzem, az anyagi stabilitásom sincs meg hozzá, de nem is érzem magam elég érettnek ahhoz, hogy gyereket neveljek”

- nyilatkozott a Blikknek Evelin, aki elmondása szerint már nagyon sokszor csalódott a férfiakban.

Továbbra is úgy érzi, hogy sosem fogja megtalálni a megfelelő partnert, akivel csalódot alapíthatna. De feltevődik a kérdés, hogy mi a helyzet Győzőék fiatalabb lányával, Virággal. Evelin ezzel kapcsolatban az alábbiakat mondta.

„Édesapám akart mellénk egy harmadik gyereket, meg hogy tőlem is legyen unokája, de már beletörődött, hogy nem lesz. Virág komoly kapcsolatban él, nem tudom, nekik lesz-e babájuk. Egy biztos, és és anyum nem vágyunk rá, egyikünk se bírja a gyereksírást”

Bár Evelin egy ideig gondolkozott azon, hogy örökbefogadjon egy gyereket, de Bea rögtön lebeszélte őt.

„Szerinte nem lenne jó ötlet, mert – hogy őt idézzem – ha a gyerek le fogja szarni a fejedet és nem a sajátod, akkor azt nehezebben fogod elviselni”

 mondta Evelin.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás