Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Igazi bombázó lett Fásy Zsüliett – képek

Igazi bombázó lett Fásy Zsüliett – képek

Színes

Igazi bombázó lett Fásy Zsüliett – képek

Színes

Baranyecz János - 2020.10.22. 04:40

Hihetetlenül lefogyott Fásy Zsüliett, aki most egy határozottan szexi fotó-összeállítással mutatta meg elképesztő alakját.

Fásy Ádám lánya, Zsüliett még gyerekként mutatkozott be édesapja műsorában, az idősebb közönség pedig egyenesen imádta a cuki kislányt, aki a „Szóljon hangosan az ének”-hez hasonló örökzöld slágereket énekelte nekik a színpadon. Azóta már sok-sok év telt el, ő pedig felnőtt nővé vált, az utóbbi időben pedig elég jelentős átalakuláson ment keresztül, ami mellett nehezen lehet elmenni szó nélkül.

Fásy Zsüliett rengeteget fogyott, és már szinte rá se lehet ismerni, amire az is rásegít, hogy egykori bő ruháit eldobta, és most egy feszes, felettébb csábító összeállításban mutatta meg vadiúj, dögös testét.

Természetesen nem a külsőségeken múlik egy ember boldogsága – hiszen tudjuk, hogy főleg a belső értékek számítanak –, de Fásy Zsülietten látszik, hogy egészen élvezi az új életét, mivel jó eséllyel egyre többen fordulnak meg utána az utcán, és nem csupán amiatt, mert felismerték őt édesapja valamelyik méltán híres zenés műsorából.

Itt lehet megtekinteni Fásy Zsüliett szexi fotóit:

Borítókép: Fásy Zsüliett / blikk.hu (Varga Imre)