promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coub-válogatás: Kozso jobban jár, ha nem indul A Konyhafőnökben
Borítókép:  Sziget offical/Ámokfutók
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kozso mellett érkezik Marty és Doki, de láthatunk káromkodó focistákat, és gördeszkázó csirkét is. Nézzük a legjobb és legújabb Coub-videókat! 

Kozso visszatért a tévébe: az Álarcos énekesben tűnt fel, ahol ő volt a Bika jelmez alatt. Ha már RTL Klub, lehet valamikor láthatjuk A Konyhafőnök VIP-ben is. Nem akarunk jóslatokba belemenni, ahogy abba a találgatásba sem, hogy Kozso főzőtudománya mennyit fejlődött az évek alatt. Most a Coub-on vették elő egy nagyon régi gasztro-megjelenését a kilencvenes évekből, ahol Tamás Bátya Konyhája című színesben készített el egy mexikói csirkelevest, lazán, mikróban. A teljes videót tágra nyílt szemekkel néztük végig, amit ide kattintva értek el.

Még talán 2012-ben készült a felvétel (emlékeim szerint), amikor körbejárta a netet a lúd kontra ember videó. A nagy csatát egy iroda alkalmazottai vették fel az ablakból súlyos nevetések közepette. Most a Coub-on Star Wars-ös effektekkel került elő.

Ennél cukibb hangot talán ma már nem fogsz hallani, amit ez a bújós cica ad ki magából. Természetesen a videó is olvadozós.

Nem tudom, hogy azt a kérdést tegyük-e fel, hogy mennyire vagy tériszonyos, vagy azt, hogy meginnád-e a reggeli kávédat egy hőlégballon tetején. A látvány tériszonyosoknak is pazar lenne.

Donald Trump szénája állítólag nem áll túl jól az amerikai elnökválasztáson. A Coub a politikai hozzátartozásba nem szól bele, de Trump továbbra is futószalagon hozza a vicces jeleneteket, szóval főszereplővé válik olykor. Most meg is mutatja, miképp kell elcsábítani az amerikai zászlót.

Marty és Doki a jövőbe küldik The Weeknd-et, és talán már azt is tudják, hogy a Blinding Lights ekkora siker lesz.

Most végre megtapasztalhatjuk, hogy a kisebb bajnokságokban milyen szép barátságok köttetnek a futballpályán.

Végezetül jöjjön a jó öreg „Not bad, not bad” rovat, most egy kis gördeszkával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás