Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szörnyű hírt közölt Jeff Bridges: „Limfómát diagnosztizáltak nálam”

Szörnyű hírt közölt Jeff Bridges: „Limfómát diagnosztizáltak nálam”

Színes

Szörnyű hírt közölt Jeff Bridges: „Limfómát diagnosztizáltak nálam”

Színes

Baranyecz János 16:16

Az Oscar-díjas Jeff Bridges nagyon elszomorította ma reggel a rajongókat, hiszen bejelentette, hogy súlyos betegséggel küzd.

Olyan remek alkotásokban láthattuk Jeff Bridgest, mint például A nagy Lebowski (amiben az ikonikus Tökit alakította), Tron 1-2, A félszemű, Kingsman: Az aranykör, A Vasember vagy az Őrült szív, amiért 2010-ben Oscar-díjjal jutalmazták. A legendás színész – aki mindössze két esztendősen debütált a filmvásznon – éppen pár év jól megérdemelt pihenőt tart, de most rettenetes dolgot árult el, ugyanis kiderült, hogy komoly egészségügyi gondjai vannak.

„Ahogy Töki is mondaná.. Új SZ**SÁGRA derült fényt.
Limfómát diagnosztizáltak nálam. Igaz, hogy ez egy komoly betegség, de szerencsére remek orvosaim vannak, és a prognózis is jó. Elkezdem a kezelést, és majd beszámolok a gyógyulásomról”

– írta közösségi oldalán Jeff Bridges.

Ezek után kifejezte háláját a családjától, barátaitól kapott szeretetért és támogatásért, illetve a rengeteg imát, jókívánságot is megköszönte, amiket mostanában kapott.

A limfóma egy daganatos betegség, ami a nyirokrendszer sejtjeiből indul ki, amik rákos sejtekként kezdenek el viselkedni, és különböző szerveket támadhatnak meg.

Ez szörnyen hangzik, és elég aggasztó, de a poszt alapján a körülményekhez képest szerencsére egészen pozitív Jeff Bridges hozzáállása, hiszen a rajongókkal együtt ő is bízik a legjobbakban.

Borítókép: Jeff Bridges / Daniel LEAL-OLIVAS / AFP