promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coub-válogatás: Tom Hanks bekerült a Trónok harcába
Borítókép:  HBO
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Hanksre érdekesen néznek a Trónok harca szereplői, de érkezik Jim Carrey és Eddie Van Halen is – itt vannak a legújabb és legjobb Coub-videók!

Sokszor megtörténik a Coub-on, hogy különböző filmeket, sorozatokat vágnak össze, és a végeredmény tökéletes lesz. Most a Számkivetett című alkotás tűnt fel a Trónok harcában. Az HBO-s széria főszereplői elég gúnyos arcot vágnak, amikor Tom Hanksnek végre sikerül tüzet gyújtania.

Még nem szabad karácsonyi hangulatba kerülni, de az egyik feltöltő megemlékezett Jim Carrey gumiarcáról, amikor a Sonic, a sündisznó című filmet népszerűsítette. Félelmetes, de a színész bármikor át tud változni Grinccsé.

Nem tudni hogyan gyulladhatott ki a pizza a dobozban, de így kell szakszerűen eloltani. Az utalás a pocsék 2020-as évre pedig az, hogy simán ezt a pizzát szállítják ki neked.

Idén október 6-án hunyt el Eddie Van Halen, aki a legendás Van Halen nevű zenekar alapítója és gitárosa volt. A Coub-on csak minimális gitártépéssel emlékeznek meg rá, de a teljes videót ide kattintva megnézhetitek. Ajánljuk, érdemes!

Budapesten egy Mercedes úgy süvített át a piroson, mintha nem lenne holnap, de Need for Speed szerűen érkezett a rendőrautó is mögötte.

Ha már autók, akkor jöjjön pár szerencsés élethelyzet – itt a tragédiát a gyalogosok a csodával határos módon úszták meg.

Végül zárjunk egy állatos videóval: érkezzen egy cuki bagoly, de persze Coub-os perspektívában.

Még több ötletes Coub-videóra vágysz? Akkor kattints ide!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás