Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki jelenleg Diana hercegnő sírhelye

Így néz ki jelenleg Diana hercegnő sírhelye

Színes

Így néz ki jelenleg Diana hercegnő sírhelye

Színes

Héjja Krisztián - 2020.10.19. 07:07

Bármennyire hihetetlen, idén is még csak 59 éves lenne a walesi hercegné. Az 1997-ben elhunyt Diana sírja korábban kizárólag a család és a közeli hozzátartozók számára volt látogatható, azonban idén nyáron bárki tiszteletét tehette az emlékhelyen. 

A hercegnét a család, Althorp nevű birtokán helyezték örök nyugalomra, ahol először még 15 évesen járt. Korábban a sírhely nem volt látogatható, kizárólag a családtagok és a barátok számára, ám idén nyáron mások is megnézhették a gyönyörű emlékhelyet. 

Az apró épület kertjét el is lepték a virágok és a hercegné tisztelőinek üzenetei, melyről fotók és videók is készültek. 

A királyi család követői azt mondták, hogy a legtöbbször Vilmos és Harry herceg látogatja meg a sírhelyet, akiket apjuk Károly herceg szokott elkísérni. 

A tragikus autóbalesetben elhunyt hercegnőről már számtalan összeesküvés-elmélet született az évek során. Mitöbb, legutóbb egy telefonbeszélgetés tartalmát osztották meg a nyilvánossággal, ami ismét felkavarta az állóvizet.

Diana egykori jóbarátja Simone Simmons elmondta:

az említett telefonbeszélgetések során a hercegné elárulta, hogy szeretne elmenekülni a média állandó figyelme elől, és inkább az Egyesült Államokba tenné át székhelyét, ahol már el is kezdett ingatlant keresni, és arra jutott, hogy Julie Andrews Los Angeles-i házát vásárolja meg.

Vajon ez is állhat Harry herceg kiválása mögött? El akarna tűnni a nyilvánosság elől, akárcsak egykor az édesanyja?

Borítókép: The Royal UK