promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vicces módon bukott le a férfi, aki beköltözött egy boltba
Borítókép:  RGJ.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 35 éves Matthew Hammar egy szupermarket tetőterében lakott, ahol gyakorlatilag megvolt mindene.

Gondolom sokan emlékeznek az Egy rém rendes családból arra az epizódra, amikor Bundyék beköltöznek egy szupermarketbe, mert nincsen légkondijuk. Onnantól kezdve kiszolgálják magukat mindennel, és aranyéletük lesz. Hát, valahogy el kell viselni azt a fránya hőséget.

Valahogy így érezhette magát  Matthew Hammar is, aki egy nevadai Fernley Raley’s tetőterébe költözött be. Ügyesen berendezkedett, voltak személyes dolgai is, ha meg ételre vágyott, akkor csak elcsent néhány dolgot a boltok polcairól.

A férfi egy létrával mászott fel a tetőre, és onnan jutott be a padlás részre, ahol vígan el is lett volna, de hibázott, mert rosszul lépett, és a lábával beszakította a mennyezetet. A bolt már bezárt, de az éjszakai műszak dolgozói még bent voltak, így Matthew lebukott. Elmenekülni nem tudott, mert beragadt a lába.

Ezután jött egy kis komédia: a rendőrök felszólították a férfit, hogy jöjjön le, de hát nem tudott a lába miatt. Felküldtek hát egy kutyát, hogy kergesse le, de aztán a kutya is elakadt a tetőtérben. Végül ki kellett hívni a tűzoltókat, akik a kutyust és Matthewt is kiszabadították – egyiküknek sem esett baja.

A potyalakónak betörés, és egy rendőr akadályoztatása miatt kell majd felelnie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás