promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kozso elárulta, hogy miért visel folyton napszemüveget – videó
Borítókép:  Kozso / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ámokfutók frontembere mindenkit meglepett, mikor kiderült, hogy ő volt az Álarcos énekes Bikája, de most még ennél is nagyobb titokra derült fény a Reggeliben.

Kozso a hazai zenei élet egyik meghatározó alakja, és nem csupán a különleges, már-már ikonikus stílusa miatt, hiszen rengeteg örökérvényű slágert köszönhetünk neki a „Szomorú szamuráj”-tól kezdve egészen a „Meghalok egy csókodért”-ig.

Vasárnap este nem csupán az RTL Klubon futó Álarcos énekes Nyomozóit, de a közönséget is letaglózta, mikor kiderült, hogy ő volt a műsor Bikája, aki a maszk levétele után egyből feldobta arcára a jól megszokott napszemüvegét – most pedig elárulta a Reggeliben, hogy miért is ragaszkodik ennyire ehhez a szinte védjegynek számító kiegészítőhöz.

„Nagyon sokszor meghatódok, ezt viszont őszintén mondom”

– mesélte Kozso.

Ezek szerint az Ámokfutók énekese mindössze az érzelmeit akarja elrejteni a világ elől, nehogy mindenki lássa, milyen érzékeny a hétköznapokban. A híresség azt is elmondta, hogy nagyon profi, pozitív csapattal dolgozott együtt, és igazán élvezte a szereplést, bár sajnálja, hogy kiesett, hiszen tartogatott még számunkra pár izgalmas produkciót – de azért a jövőben is számíthatunk tőle meglepetésekre, szóval nem utoljára láttuk őt, az biztos.

Itt lehet megtekinteni a Kozsóval készült interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás