promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenül fotózták a Modern család bombázóját
Borítókép:  Sofía Vergara / Jean-Baptiste Lacroix / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sofía Vergara rengeteg ember szívét megdobogtatta a Modern család című sorozatban, és most egy elég pikáns fotósorozattal lepte meg rajongóit.

2009 és 2020 között futott 11 évadon keresztül a nagysikerű Modern család, amiben Sofía Vergara alakította az Al Bundy-ként elhíresült Ed O'Neill dögös latin feleségét, Gloriát. A kreatív komédia mellett a színésznő szépsége is meghódította a közönséget, akik közül sokan beismerték, hogy egyedül miatta nézték a sorozatot – ők most nagyon örülhetnek, ugyanis brutálszexi képeket rakott ki magáról a sztár.

Sofía Vergara még 2015-ben szerepelt a Vanity Fair címlapján, és egy olyan fotó is készült róla, ahol teljesen pucéran fürdőzik a kádban. A híresség most felelevenítette a munkálatokat, és egy színfalak mögötti, elképesztően dögös galériát posztolt követői legnagyobb örömére.

Ezzel természetesen rendesen feltüzelte a rajongókat, akik szokásos módon dicsérő hozzászólásokkal ostromolták meg a kommentszekciót. De nem csupán emiatt lehetnek boldogok Sofía Vergara kedvelői, hiszen pár napja kiderült, hogy ő lett az év legjobban fizetett hollywoodi színésznője, szóval van mire büszkének lennie.

Itt lehet megtekinteni a szexi képeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás