promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy zaklató akart betörni a Modern család sztárjának házába
Borítókép:  Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az idegen férfi egy elég nagy Sofía Vergara-rajongó, de végül birtokháborítás vádjával letartóztatták.

Sofía Vergara már a Modern család előtt is ott volt a Hollywoodban, de az áttörést mégis a széria hozta meg számára. Közben a sorozat idén búcsúzott a 11-ik évaddal. Amerikában már jó ideje elköszöntek a színészek a rajongóktól, míg itthon először az HBO, később pedig a Comedy Central mutatta be az utolsó szezont.

A színésznő úgy érezte, hogy a sorozatban valóban egy családdá kovácsolódtak, így fájdalmas volt a búcsú a kollégáktól, de azért bevallottan jól esik neki a pihenés.

Vergara Joe Manganiellóval, a szintén színész férjével pihen éppen a saját luxusbirtokukon Beverly Hillsben. Ide idén nyáron költöztek be, és valóban hatalmas és fényűző az egész.Ide kattintva megnézhetitek felülnézetből.

Erre a birtokra tört be egy idegen férfi, aki elkezdett körbeszaglászni, de kiszúrta egy biztonsági őr, aki megállította. A vártatlan látogató azt hazudta, hogy a család egyik barátja, azonban pechére mind a két színész otthon pihent, így igazolni tudták, hogy soha az életben nem látták még a férfit.

Az idegen ettől függetlenül nem akart távozni a birtokról, hanem kiélvezte minden pillanatát, hogy Vergeráék közelében lehet, így ki kellett hívni a rendőrséget, akik birtokháborítás vádjával be is vitték az őrsre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás