promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coub-válogatás: így kell profin táncolni a Billie Eilish-féle Bad guyra
Borítókép:  Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nosztalgiázunk picit az Üvegtigrissel, de megmutatjuk azt is, hogy miért nem érdemes a brit királyi testőrség útjába állni. Ismét itt vannak a legújabb és legjobb Coub-videók!

A jelenet valószínűleg azoknak ismerős, akik látták a Palm Springs című vígjátékot. Nem kell szemöldököt felhúzni, nem rég jött ki, még van idő pótolni. A Coub-univerzumában Nyles a Bad guyra ropja, de Sarah nem kér belőle. Szomorú…

Valószínűleg nem kell ecsetelni, hogy az eredeti videóban nem Sidney Samson – Riverside című szerzeményére táncikálnak az emberek, de így sokkal viccesebb. Hát akkor ahogy Tupac Shakur mondta:

„Riverside motherf..ker!”

Íme a cica, aki abszolút nem akar olyan jövőt, ahol felfújható macskára cserélik le őket, így hát felveszi a harcot. Komoly zs-kategóriás sci-fi lehetne belőle.

Gyakran fogtok ősszel csillaghullást látni, vagyis szakszerűen mondva meteorzáport. Még azt is megmondom nektek, hogy Orionidák meteorraj érkezik legközelebb, szóval október 19-től 24-ig megéri kémlelni az eget. Jöjjön egy kis Üvegtigris nosztalgia – így magyarázzon el Csokinak bárki bármit…  

Valószínűleg ilyet táncot nem fogsz látni a Dancing with the Stars-ban. Ezért érdemes követni Cornelt és Rithikát.

Ez a fenékrázás egy picit túl lett tolva, de a kutyus mindenképpen megoldja.

A mr. sósmogyoró nevezetű YouTuber visszatért. A múltkor nyers tojást ivott a közönség kedvéért, most pedig beszigszalagozta, vagy inkább becelluxozta a fejét. A Coub be is vágta nekünk, hogy milyen hangot ad ki közben.

Zárásként pedig egy életre érdemes megtanulni, hogy ne álljatok a menetelő brit királyi testőrség útjába.

Még több Coub-válogatásra vágysz? Akkor kattints ide! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás