promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears melltartóban és harisnyában akar elcsábítani – válogatás
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Britney Spears tőle nem megszokott módon villantott, Trisha Paytast elkapta a Baywatch-láz, míg Mia Francisnek egész évben bikini szezon van.

Természetesen Britneyvel kezdünk, akire abszolút nem jellemző, hogy villantana. Sokan nem is tudják, hogy dögösnek kellene tartani ezt a fotót tőle, vagy éppen aggasztónak. Ezt már bizony nektek kell eldönteni. A 38 éves énekesnő három fotót is feltöltött, de igazából mindegyik ugyanaz, csak más színösszeállításban. Egyre többen vizionálják azt, hogy Britney saját fehérnemű márkát szeretne piacra dobni. Kiderül, addig is itt van a szexizése:

Most a teltebb idomok kedvelőit fogjuk kielégíteni, mivel a következő alany a válogatásunkban Trisha Paytas, aki egy plus size influenszer, ráadásul részben magyar származású. A celeb és modell a testvérével egy kis Baywatch nosztalgiát csempész a hétvégébe, mivel a bal oldalán őt láthatjuk. Ráadásnak jön egy extra popsi villantás is.

Végül, de nem utolsó sorban mutatunk egy sorozatot Mia Francisről. Nem kell ecsetelni, hogy miért érdemes őt követni. Teljesen mindegy, hogy jön a tél, tőle aztán mindig fogunk kapni bikinis fotókat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás