promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabályosan rommá zúzta a tehervonat a kamiont – videó
Borítókép:  Pendleton/Fall Creek Township Fire Department
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Túl későn érkezett a segítség a vasúti átjáróban ragadt kamionhoz, így egy tehervonat elsodorta.

Akkor mondhatni valóban megrázó jeleneteknek lehettek volna tanúi az emberek az Egyesült Államokban Indianában, ha a kamionban bent ült volna a sofőr, de hála égnek régen kiszállt. A nyergesvontató valamiért elakadt, és pont a legrosszabb helyen – egy vasúti átjáró kellős közepén.

A helyi építkezésen dolgozó munkások próbálták kitalálni, miképp tudnak segíteni, de akkor már hirtelen elkezdett lezáródni a sorompó, és lehetett hallani a tehervonat hangját a távolból. A sofőr itt már nem próbálkozott tovább és kiszállt, majd olyan messzire próbált jutni a kamiontól, amennyire csak lehet.

A vonat vezetője folyamatosan nyomta a kürtöt, ami azt is jelentette, hogy már nem fog tudni megállni. Másodpercekkel később elég nagy sebességgel teleibe is trafálta a kamiont.

Az ütközés után a vonat hosszú métereken keresztül tolta maga előtt a tehergépkocsit, ami ezután ki is gyulladt, majd gyakorlatilag felismerhetetlenségig égett.

Ha a vonat a pótkocsit csapja el, akkor sokkal súlyosabbak lehettek volna a következmények, de így a mozdonyvezető is csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás