Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Várkonyi Andrea megmutatta, hogy ő retusálás nélkül is szép – fotó

Várkonyi Andrea megmutatta, hogy ő retusálás nélkül is szép – fotó

Színes

Várkonyi Andrea megmutatta, hogy ő retusálás nélkül is szép – fotó

Színes

Baranyecz János 20:31

Csupán három kattintás kell ahhoz, hogy Várkonyi Andrea hamis insta-bombázóvá varázsolja magát, de ő inkább a valóságot választja.

Sokan tartják a magyar televíziózás egyik leggyönyörűbb emberének Várkonyi Andreát, aki az Instagramon folyamatosan bizonyítja, hogy ezzel a kijelentéssel elég nehéz vitatkozni. Ráadásul úgy tűnik, hogy meg sem kell erőltetnie magát ahhoz, hogy meghódítsa a rajongók szívét, hiszen most megmutatta az arcát retusálással, és persze a különböző effektek nélkül.

„Na, 3 kattintással tudok ilyen képet csinálni a saját fotómból. Csak az a baj hogy az nem én vagyok. Az nem a valóság. Úgyhogy, bár nyilván szebb a második kép, marad az eredeti. Így legalább megismernek a képem alapján”

– írta Várkonyi Andrea.

Tény, hogy ő elég szerencsés helyzetben van az adottságainak köszönhetően, de még így is nagyon pozitív az üzenet, mivel rengetegen vannak, akik a lehető legjobb formájukat akarják mutatni a közösségi oldalakon, még akkor is, ha az egyáltalán nem tükrözi a valóságot. Ebből is látszik, hogy mindig a természetesség győz, hiszen egy insta-filter nem fest őszinte képet rólunk, márpedig többnyire az a boldogság kulcsa.

Itt lehet megtekinteni Várkonyi Andrea látványos összehasonlítását:

Borítókép: Várkonyi Andrea / via egerhirek.hu