promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea is elkapta a koronavírust
Borítókép:  Várkonyi Andrea / via maivalosag.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy a világjárvány Várkonyi Andreát sem kímélte, pedig egyáltalán nem érzékelte magán a tipikus tüneteket.

A népszerű műsorvezetőnek, Várkonyi Andreának néhány héttel ezelőtt makacs arcüreggyulladása volt, ami nagyon nehezen akart elmúlni. Attól függetlenül, hogy nem érezte jól magát, eszébe sem jutott, hogy esetleg a hírhedt koronavírusról lenne szó, majd hirtelen megszűnt az ízérzékelése, és akkor már komolyan elkezdett aggódni – kiderült, hogy volt miért.

„Tényleg csak a magam és a környezetem megnyugtatására csináltattam meg a PCR-tesztet, aztán jött a meglepetést, pozitív lett. Váratlanul ért, hiszen a tünetek nem voltak tipikusak, nem volt lázam, izomfájdalmam, fejfájásom”

– mesélte Várkonyi Andrea a Borsnak.

A híresség szerint az akkor náthás kislánya, Nóri is megfertőződött még sulikezdés előtt, de szerencsére neki csak másfél napig tartott a betegség. Végül mindketten meggyógyultak, hiszen azóta már negatív a tesztjük, bár a sztár még mindig elég fáradékony, és az érzékelését sem nyerte vissza teljesen.

Várkonyi Andrea egészen addig nem akarta nyilvánosságra hozni a dolgot, amíg le nem győzte a koronavírust, de most a saját példájával akarja felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára, és hogy érdemes maszkot hordani, mert kiemelten veszélyben vannak az idős emberek, szülők, akikre vigyázni kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás