promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bella Hadid szülinapján több volt a pia, mint a ruha – válogatás
Borítókép:  Jerritt Clark / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bella Hadid bulizott és villantott, Kate Hudson dögös fekete ruhába bújt, míg Juanita Belle fotóira már kellene egy 18-as karika.

Először is boldog születésnapot Bella Hadidnak, aki nemrég lett 24 éves. Az amerikai modell egy igazán nagy bulit csapott a barátnőivel, és már a medencézés közben elkezdtek koktélozni bikiniben, bár azt is tegyük hozzá, hogy a reggeli kávé mellé pezsgő volt a kísérő. Rengeteg kép van fent, szóval tudtok lapozgatni.

Az esti bulin Hadid már ruhában pózol, és a szeméből mindent le lehet olvasni. A modell még így hétköznapian, ereszd el a hajamat közben is nagyon dögös, na meg picit pityókás.

Kate Hudson negyvenes szépségét egyszerűen nem lehet megunni. A színésznő egy remek fotósorozatot töltött fel, amiben egy roppant szexi fekete ruhában pózol.

Végezetül merészebb vizekre evezünk, mivel érkezik Juanita Belle a válogatásunkban. Ő modell, influenszer, és hát talán a fotóiról is ki fog derülni, hogy nem veti meg a pornózást sem. A testét imádja mindenki, és mindig sikerül olyan képeket feltöltenie, amik még benne maradnak a bikinis kategóriában, így az Instagram nem törli őket. Pedig sokszor rezeg a léc azzal a felnőtt tartalommal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás