promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi horror: egy agresszív puma percekig üldözte a rettegő túrázót – videó
Borítókép:  Illusztráció / Sylvain Cordier / Biosphoto / Biosphoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg senki sem lett volna annak a kirándulónak a helyében, akit a sokkoló videója alapján nagyjából hat percen keresztül az a veszély fenyegetett, hogy széttépi őt egy puma.

A 26 éves Kyle Burgess múlt hétvégén úgy gondolta, hogy a kellemes időt kihasználva elmegy egy kicsit sétálgatni a Utah területén fekvő Slate szurdokba, a túrája során pedig belebotlott pár nagyon cuki pumakölyökbe – viszont hirtelen a picik anyukája is megjelent, aki egyáltalán nem örült a hívatlan látogatónak, így komoly veszélybe került a fiatal férfi élete.

A puma türelmesen, percekig követte őt, és többször neki is iramodott a támadásnak, de a kiránduló összeszedte magát, és a félelme ellenére hangosan, káromkodva kiabált, hogy elijessze üldözőjét. Egy percig sem hagyta figyelmen kívül a fenevadat, aki végül feladta, és visszaszaladt a csemetékhez, így végül Kyle Burgess csodával határos módon túlélte a találkozást.

A 24 írja, hogy egy helyi vadőr szerint tökéletesen járt el a túrázó, hiszen ilyenkor mindig nagyobbnak kell tűnnünk, és hatalmas zajt kell keltenünk, hiszen így elvehetjük az állat kedvét a harctól. A férfi nagyon jól tette, hogy nem fordított hátat, illetve nem hajolt le egy kőért, hiszen abban a pillanatban nekiesett volna a puma, akit a fékezhetetlen anyai ösztönök vezéreltek, hiszen féltette a kicsinyeit.

Itt lehet megtekinteni a megrázó, de szerencsésen végződő esetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás