promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone lánya mellet és hasat is villantott – válogatás
Borítókép:  Michael Tran / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sistine Stallone sem szégyellős, de nem is kell neki, aztán jön a két Demi, vagyis Demi Rose és Demi Lovato a mellek-harcával. 

Sylvester Stallonénak nehéz lesz elüldözni az udvarlókat a 22 éves lánya körül, aki ennél gyönyörűbb és dögösebb nem is lehetne. Sistine nem is szokta magát visszafogni Instagramon, és ha kell, akkor bikiniben is megmutatja magát.

A legfrissebb fotójához hozzátette, hogy jelenleg nem ezen a helyszínen nyaral, de tegyünk úgy, mintha. Hát tegyünk úgy, és gyönyörködjünk a Stallone-lány gyönyörű hasában.

Azt hiszed Demi Rose pihen, de abszolút nem, és a világ minden tájáról folyamatosan kapjuk tőle a képeket. Most éppen a Maldív-szigeteken van, ahol ismét kaptunk tőle egy dögös fotót. Akárcsak a többinél, itt is tudunk lapozni, hogy megnézhessük hátulról is.

Rose videót is töltött fel, ahol csoda, hogy a szél nem libbenti fel a lenge ruhát a melleiről.

Most már jöhet a Demik, vagy inkább a mellek-harca, mert Demi Lovato is feltöltött magáról két képet, ahol a dekoltázsa van előtérben. Az énekesnő már nem figyel görcsösen a diétára, így meg is nőttek a keblei, amiket büszkén mutogat. Hogy nálatok melyik Demi nyert, azt döntsétek el ti!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás