promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt a Két pasi – meg egy kicsi Bertája, Conchata Ferrell
Borítókép:  Conchata Ferrell / via ebene-magazine.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Két pasi – meg egy kicsi című sikersorozat egyik legnépszerűbb karakterét alakította a 77 éves korában elhunyt Conchata Ferrell.

Rettenetes hírt közölt a Deadline, ugyanis kiderült, hogy egy pár héttel ezelőtti szívroham komplikációi miatt hétfőn életét vesztette a Két pasi – meg egy kicsi állandóan vicces sztárja, Conchata Ferrell. Kórházban, családi körben, nyugodt körülmények között búcsúzott a világtól, rajongói mellett színésztársai, és egész Hollywood gyászolja a közkedvelt színésznőt.

Conchata Ferrell három Emmy-jelöléssel büszkélkedhetett, és pályafutásának 46 éve alatt olyan alkotásokban láthattuk őt, mint például az Ollókezű Edward, Erin Brockovich: Zűrös természet, A kismenő, Jóbarátok, Krampusz, Vészhelyzet vagy a Quentin Tarantino által írt Tiszta románc.

Charlie Sheen szerint Conchata Ferrell egy professzionális munkatárs, és rendkívül jó ember volt, akire igaz barátként tekintett. A 77 esztendősen elhunyt híresség legismertebb szerepe a Két pasi – meg egy kicsi folyton kotnyeleskedő Bertáját volt, akit 2003 és 2015 között alakított, és a három Emmy-jelöléséből kettőt ennek a munkájának köszönhet.

Ilyen volt Conchata Ferrell Bertaként:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás