promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismered a 19 éves Dobó Katát?
Borítókép:  Zsigmond László /Life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem nehéz, mert Dobó Kata már tiniként is érett nő volt, viszont a haján nagyon meg fogtok lepődni.

Dobó Kata Győrben született, majd idővel került fel a fővárosba. Érettségi után a bölcsészkarra akart jelentkezni, de talán jobban is járt, hogy nem vették fel. Bár voltak küzdelmes pillanatai, mivel még titkárnőként is dolgozott, hogy megéljen, de aztán jött a modellkedés.

Egy neves divatstúdió modellversenyére jelentkezett, ahol beválogatták a profi modellképző kurzusukra. Több magazinban szerepelt modellként, majd Németországba szerződött, ahol katalógusokban szerepelt. Igazából az 1995-ös Éretlenek című sorozatba is azért került be, mert azt hitte, hogy egy modellválogatásra megy. Szerencse mindenhez kell, és ez is egy ilyen pont volt.

Utána 1997-ben már egy ország ismerte meg a nevét A miniszter félrelép című film miatt, de hát sokan inkább a kultikus Pepsi reklámot mondanák, amire még az is emlékszik, aki nem látta az alkotást.

Dobó Kata most a kezdeti időkből vett elő egy képet, ahol mindössze 19 éves. Ez is modellkedésnek számít, mivel a fotó egy fodrászkatalógusba készült.

„Írtam egy olyan pátoszos szöveget az előbb ehhez a képhez, hogy a fal adta a másikat. Pedig csak annyi a történet, hogy ezen a képen 19 éves vagyok, most meg már nem”

– zárta rövidre a mondandóját a színésznő Instagramon.

A követők persze nem győzik dicsérni, és főleg azért, mert Kata alig öregedett valamit. Nem tudunk vitatkozni, abszolút igazuk van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás