promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borat is fent van TikTokon, és egyből kiakasztott mindenkit – videók
Borítókép:  Sacha Baron Cohen, mint Borat / via gamesradar.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Visszatért minden idők egyik legbotrányosabb arca, Borat, aki most a TikTokot is meghódította pár pucérkodós, igazán elvetemült videóval.

Sacha Baron Cohen 2006-ban szabadította igazán a világra Boratot a Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika című filmmel, bár a színész rajongói tudják, hogy már előtte is láthattuk ezt az őrült figurát. A híresség pár hete mindenkit meglepett, mikor kiszivárgott, hogy titokban elkészítette az alkotás folytatását, aminek az első előzetese rendesen felhergelte az embereket – és ez még csak a kezdet volt.

A készítőknek az a zseniális ötletük támadt, hogy a TikTok világába is belemártják Boratot, így már két videót is feltöltöttek, amik teljes mértékben zseniálisak, hiszen az egyikből kiderül, hogy Borat szerint Izraelből származik a koronavírus, és arra kér minket, hogy folyton legyen rajtunk maszk, ráadásul a bemutatója alapján még az se baj, ha nem az arcunkon, hanem például a nemi szervünkön hordjuk azt.

Egy kihívásnak köszönhetően Borat szinte teljesen pucér, szőrös testét is megcsodálhatjuk, szóval mindössze pár nap alatt máris értékesebb tartalmakat hozott egy kitalált karakter, mint a valódi felhasználók zöme. Ezzel pedig sikeresen elérte Sacha Baron Cohen, hogy izgatottan várjuk a Borat második részének bemutatóját, ami jelen állás szerint október 23-án esedékes az Amazonnak köszönhetően.

Itt lehet megtekinteni Borat maszkos videóját:

@borat

Jagshemash please you watch this very important message for combat of corovaginus

original sound - Borat

Itt pedig a cipős kihívást:

@borat

Jaghsemash! please you will pleasure yourself at this

Kismet - XIX
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás