Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sebestyén Ági a motorháztetőn teszi szét a lábát – válogatás

Sebestyén Ági a motorháztetőn teszi szét a lábát – válogatás

Színes

Sebestyén Ági a motorháztetőn teszi szét a lábát – válogatás

Színes

BTP 08:08

Közben azért van dekoltázs fotó is Sebestyén Ágiról, míg Kapás Boglárka a zuhany alatt szexizik, míg Ruby May a hatalmas melleivel támad.

Hamarosan ünnepelhet Sebestyén Ági, mivel a fitness modell közeledik a százezres követőtáborhoz Instagramon. Ha továbbra is ilyen szexi fotókkal kényezteti a rajongóit, akkor ez hamar meglesz. A legfrissebb képen Ági picit túl van öltözve, de hát itt az ősz, és ettől függetlenül eszméletlenül dögös ebben a vörös szőrmében. A kocsi már csak ráadás…

Közben azért érkezett tőle olyan fotó is, ahol a dekoltázsa van előtérben:

Ági gyönyörű pillangóként vesz le mindenkit a lábáról.  

Kapás Boglárka nagyobb villantás nélkül is bekerülhet a válogatásba, és hát ilyen visszafogottan imádják őt. Zuhanyzós fotók érkeztek tőle, ahol egy kinti őszi csobbanás után melegítette fel magát az úszónő. A képek között tudtok lapozni, mivel rögtön hármat töltött fel.

Akinek nem volt elég ennyi és ilyen típusú villantás, azt valószínűleg Ruby May gyűjteménye maradéktalanul ki fogja elégíteni. A hölgy 1,2 milliós követőtáborral rendelkezik, és hát mi miatt is imádnánk őt annyira, mint a hatalmas dekoltázsa, ami mindig előtérbe kerül – nem véletlenül.

Borítókép: Sebestyén Ági Instagram