promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anger Zsolt után Kamarás Ivánnal erősít a Szerencsejáték Zrt.
Borítókép:  Index.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elindult a Szerencsejáték Zrt. legújabb kampánya, mely az Ötöslottó népszerűsítését szolgálja. A reklám szlogenje: „Élj a lehetőséggel!” Az új kisfilm főszereplője nem más, mint Kamarás Iván. 

Anger Zsolt – sokaknak csak Endre Bá – TippMix kampánya után itt van a vállalat legújabb projektje, de ezúttal Kamarás Ivánnal a főszerepben. Az Ötöslottót népszerűsítő kampánynak több, nem titkolt célja is van.

„A játék kommunikációs arculati megújításának célja a játékosok vásárlásra ösztönzése mellett a játékosok körének szélesítése”

– írja az mmonline.hu.

Az Ötöslottó a hosszú évek során szinte összeforrt a szerencsejáték fogalmával, hiszen a legtöbben ennek a játéknak a szelvényeit töltik ki hétről hétre. A „termék” utoljára 2014-ben kapott megújult külsőt, azonban a marketingesek elérkezettnek látták az időt arra, hogy a sorsolási műsor után a lottó-márkát is felfrissítsék. 

A kampány központi eleme egy 60 másodperces reklámfilm, amely olyan fontos pillanatokat, illetve fordulópontokat mutat be, amelyek mindannyiunk életében bekövetkezhetnek.

A kisfilm főszerepét Kamarás Iván kapta, aki – ha a játékosok körét bővíteni akarják – a női nézőket biztos ikszelésre fogja sarkallni. A reklámból állítólag több variáció is készülni fog, mi elhoztuk nektek a legelsőt.

Ti szoktatok lottózni? Ha igen, melyiket játszátok? Írjátok meg nekünk Facebook-kommentben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás