Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jeff Goldblum 67 évesen is olyan szexi, mint annak idején a Jurassic Parkban – fotó

Jeff Goldblum 67 évesen is olyan szexi, mint annak idején a Jurassic Parkban – fotó

Színes

Jeff Goldblum 67 évesen is olyan szexi, mint annak idején a Jurassic Parkban – fotó

Színes

Baranyecz János 21:01

Rendesen meglepte rajongóit Jeff Goldblum, ugyanis pontosan abba a csábító, félmeztelen pózba vágta magát, mint 27 évvel ezelőtt a Jurassic Park ikonikus jelenetében.

A légy, és A függetlenség napja sztárja, Jeff Goldblum egy igazi szexszimbólum volt a 90-es években, hiszen megtestesítette a sokak által áhított lazaságot, mosolyának, nevetésének pedig máig nincs párja. Rengeteg filmjében építettek a kinézetére, és ez még az 1993-ban bemutatott Jurassic Parknál is így volt, ugyanis ott is szerepelt egy olyan legendás bevágás, ahol félmeztelenül pózolt – ezzel pedig teljes mértékben elvonta a figyelmet a vérszomjas dinoszauruszokról.

A színész manapság is vonzza a tekinteteket, de azért felette is eljárt az idő, hiszen már 67 éves is elmúlt, bár egyáltalán nem látszik rajta. Most éppen azzal tölti az idejét, hogy mindenkit próbál szavazásra buzdítani az amerikai elnökválasztáson, és mivel nagyon jól teljesítettek a követői, ezért megajándékozta őket egy csábító képpel.

Jeff Goldblum újraalkotta egy zseniális fotó erejéig a Jurassic Park szuperszexi jelenetét, és ismét köldökig kigombolt ingben feszített, miközben természetesen sejtelmesen a távolba révedt, ahogy illik.

Ezzel nem kis hullámot gerjesztett Instagramon, mivel a bevállalós poszt láttán rengetegen kifejezték hódolatukat. Ezek után biztos, hogy többen lesznek kíváncsiak a Jurassic World következő részére, amiben a Jurassic Park eredeti szereplőgárdája is visszatér, élükön Jeff Goldblummal, aki még mindig remek formában van.

Itt lehet megtekinteni a híresség dögös képét, persze csak saját felelősségre:

Itt pedig látható az összehasonlítás:

Borítókép: Jeff Goldblum a Jurassic Park című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria